Unikat-Grup

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cu o istorie impresionanta de peste 20 de ani, Compania s-a născut din pasiunea unor întreprinzători pentru lucrul bine făcut si de calitate. Aceasta caracteristica a rămas definitorie pana în ziua de astăzi, Compania oferind produse si servicii de top apreciate la nivel national si mai ales pe piețele internaționale extrem de exigente. Compania se mândrește cu sute de proiecte de referință în țară sau in afară tarii, numeroase clădiri sau spatii publice moderne sunt ‘’îmbrăcate’’ complet cu tamplaria UNIKAT.

Compania a reușit investind constant în modernizare, retehnologizare si creșterea capacitații de producție. În prezent, este o plăcere să lucrezi folosind cele mai noi tehnologii, pe liniile complete din zona de producție. Compania acordă cea mai mare importantă oamenilor săi care sunt de fapt principala resursa a companiei, oameni frumoși si talentați care primesc respectul cuvenit si aprecierea pentru munca lor.

 

Media
Award of Excellence- EURO Fereastra 2019

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.