un-doi Centru de plati | Mobile-Distribution

check_circle Companie verificată
13

un-doi Centru de plati | Mobile-Distribution

check_circle Companie verificată
13

Despre

un-doi Centru de plăți este o soluție lansată de Mobile Distribution.

Viziunea noastră este sa oferim servicii superioare financiare atât clienților, cât și partenerilor noștri.

Din 2005 ne-am specializat în distribuția de produse preplătite ale principalilor operatori de servicii telecom.

În septembrie 2014, am introdus soluția un-doi Centru de plăți, un serviciu isteț de încasare a facturilor de utilități prin rețeaua de magazine partenere din toată țara, la care se adaugă mereu parteneri noi.

În prezent, platforma noastră este interconectată cu peste 140 de furnizori de servicii și utilități. Acum, în magazinele un-doi Centru de plăți, clienții pot sa plătească facturile de utilități, să cumpere viniete, asigurări sau să încarce telefonul mobil. Între acești furnizori se numără: Electrica Furnizare, E-On, RCS&RDS, Vodafone, Orange, Enel, Telekom, Engie, CEZ, Akta și mulți alții.

Am depășit pragul de 9.000 de magazine partenere, care începând din 2016 au la dispoziție o aplicație de mobil dedicată – Click by un-doi, o soluție simplă și ușor de utilizat.

Ne dorim să ne ajutăm partenerii să ofere un portofoliu vast de servicii, pentru a-și dezvolta afacerea. Lucrăm în mod constant pentru a oferi clienților finali un proces de plăți de facturi, roviniete si asigurări cât mai simplu și mai rapid.

În 2020, am decis să ducem experiența clienților noștri la nivelul următor, lansând aplicația de mobil un-doi Centru de plăți, soluția perfectă pentru clienții finali, indiferent că sunt utilizatorii de Android sau iOS.”

Joburi

Contact

B-ul Muncii Nr 18, Cluj-Napoca Cluj

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close