TIRRENA SCAVI SPA ITALIA SUCURSALA CLUJ

check_circle Companie verificată
7

TIRRENA SCAVI SPA ITALIA SUCURSALA CLUJ

check_circle Companie verificată
7

Despre

Compania Tirrena Scavi și-a început activitatea în 1973 în orașul Viareggio și de atunci datorită colaborării valoroase a managerilor, a personalului tehnic și a lucrătorilor calificați, a continuat și a câștigat expertiză în domeniile construcțiilor civile și construcțiilor rutiere, creând astfel o organizație competentă de afaceri capabilă să fie competitivă la nivel național și internațional.
Din 1994, Tirrena Scavi se află în derulare în România; sediul său se află în orașul Cluj-Napoca, Transilvania. Organizația de afaceri eficientă pe care a înființat-o acolo a permis să execute proiecte complexe și variate în diferite zone ale țării. Dinamismul și entuziasmul care au caracterizat astfel începutul Companiei se îmbină acum cu 40 de ani de experiență antreprenorială și know-how.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. CLUJULUI 89 , Sannicoara CLUJ

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close