TRIPTAILOR

check_circle Companie verificată

TRIPTAILOR

check_circle Companie verificată

Despre

Pentru ca stim ca atunci cand vine vorba despre alegerea unei calatorii, multitudinea de oferte existente poate fi coplesitoare, la TRIPTAILOR oferim clientilor nostri experiente care depasesc granitele unei rezervari online. Excelenta nu este doar ceea ce ne angajam sa oferim, este esenta gandurilor noastre! Credem ca fiecare vacanta trebuie sa contina noi experiente, noi orizonturi si locuri din care sa nu iti doresti sa mai pleci si din acest motiv folosim toate resursele necesare pentru a cunoaste in detaliu preferintele clientilor nostri.

Lumea este un loc uimitor si noi vrem sa contribuim pe cat posibil ca ea sa ramana asa. Pentru asta este nevoie de un pic de constientizare. In centrul actiunilor noastre sunt calatoriile responsabile. Ne incurajam atat personalul cat si clientii sa actioneze intr-un mod in care favorizeaza calatoriile responsabile prin: respectarea oamenilor, a culturilor si mediului inconjurator; buna credinta si schimburi interculturale; si sa contribuie la dezvoltarea durabila.

Excursiile noastre sustin comunitatile locale prin:

Angajarea de ghizi locali si personal, prin urmare contribuind direct la ocuparea fortei de munca locale;
Ultilizarea de mijloace de transport detinute de companii locale si acolo unde este posibil de unitati de cazare detinute de proprietari locali;
Cumpararea de alimente si bauturi produse la nivel local, precum si achizitionarea de suveniruri de la artizani locali;
Reducerea deseurilor din plastic pe cat posibil;
Gestionarea atenta a resurselor energetice si de apa;

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Calea Plevnei Nr. 10 Ap.1 Sector 5, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close