TQR Recruitment

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Total Quality Recruitment nu este doar numele companiei, este idealul afacerii la care aspirăm zi de zi. Afacerea noastră se rezumă la servicii de calitate. Suntem conștienți că dacă nu putem reuși să furnizăm un serviciu care să se deosebească de cel al competiției și dacă nu putem genera valoare clienților noștri, atunci dezvoltarea se oprește.

 

Mediul de afaceri este plin de agenții de recrutare, toate căutând același lucru, toate dorind să umple posturile vacante ale companiilor cu candidați pe care pretind să îi aibă la îndemână. Noi suntem complet diferiți și complet transparenți. Nu lucrăm cu oricine și nici nu dorim să facem asta.

 

Lucrăm în parteneriat cu clienți care au încredere în noi, care ne ascultă și știu că se pot baza pe noi pentru a le furniza procesele, experiența și entuziasmul necesar pentru a-i ajuta să își satisfacă necesitățile în cel mai eficient mod. Considerăm că suntem diferiți deoarece clienții ne spun asta.