Tornado Sistems

Tornado Sistems

Despre

Vino sa cresti in echipa Tornado!

Stim ca vrei sa cuceresti lumea. Ca esti entuziast si pasionat si ca poti sa cresti intr-o zi cat altii intr-un an. Vino sa cresti in echipa Tornado! Suntem o familie. De aici pleaca si puterea noastra. Din puterea grupului.

Fiind o companie antreprenoriala, apreciem initiativa, implicarea si orientarea spre rezultate. Ai ocazia sa dovedesti ca esti bun, iar in schimb noi iti vom impartaşi din cunoştinţele noastre si te vom ajuta sa iţi dezvolţi abilităţile prin coaching, cursuri de abilitati functionale si manageriale. Iti vom oferi oportunităţi de evoluţie si ocazia sa fii stăpnul propriei tale cariere!

Tornado Sistems activeaza n domeniul distributiei IT&C din Romania, cu sediul in Bucuresti si cu o filiala in plina expansiune in Bulgaria.

Printre brandurile distribuite de companie, se numara: HP, Cisco, Allied Telesis, Brand Rex, Qubs, HP Procurve Networking.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. George Enescu 11, Constanta, Constanta

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close