THE CLINIQUE HERASTRAU S.A.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

The Clinique a luat naștere din pasiunea pentru frumos, din preocuparea pentru mai bine și din dorința de a oferi clienților alternative non invazive pentru o piele mai frumoasă și un corp tonifiat. Pentru frumusețe, în fiecare zi.

Locatie: Bucuresti, sector, str. Virgil Madgearu nr. 16B

La The Clinique folosim cele mai avansate tehnologii pentru tratamente faciale, remodelare corporală și epilare definitivă, ce oferă rezultate sigure, rapide și de lungă durată. Am ales să colaborăm cu lideri mondiali în industria echipamentelor estetice, ale căror produse combină funcționalități revoluționare cu un confort de neegalat, motiv pentru care sunt recunoscute la nivel internațional și utilizate în marile clinici din toată lumea.

Credem că procesele de îngrjiire a sănătății pielii trebuie să fie simple, dar eficiente, să ofere rezultate vizibile, dar să evidențieze frumusețea naturală. De accea, la The Clinique fiecare client beneficiază de proceduri personalizate, adaptate tipului său de piele și nevoilor sale.

Pentru că noi toți suntem diferiți, și este important să identificăm programele de îngrijire adecvate fiecărei tipologii în parte, așa încât să obținem rezultatele pe care ni le dorim.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.