Tegeler Pflege & Gesundheit GmbH

check_circle Companie verificată

Tegeler Pflege & Gesundheit GmbH

check_circle Companie verificată

Despre

Grupul Tegeler este unul dintre angajatorii lideri în sectorul de îngrijire a vârstnicilor, din Germania. 25 de ani de experiență pe piața socială transmit un limbaj clar. Doamna Tegeler este de origine română, și-a petrecut copilăria la Sibiu. Astăzi, întreaga ei familie trăiește în Germania și este un exemplu al coalescenței de succes a Europei. Sediul central al grupului tegeler este situat în apropierea orașului german Hanovra. În acest moment, compania este responsabilă pentru 2.500 de angajați din tot nordul Germaniei. Sute de cetățeni români au deschis deja cu succes calea către Germania. Aceștia sunt astăzi membrii importanți ai grupului Tegeler și au făcut posibil, atât lor cât și familiilor lor, visul de a trăi și de a lucra în Germania. Corecți, iubitori și grijulii, ei ajută pe oricine este dispus să profite de oportunitățile de a-și schimba viața. Apropierea familiei de România nu s-a pierdut niciodată. Din acest motiv, ei nu numai că au o reședință în Sibiu, dar au și o filială acolo iar prin aceasta, creează, locuri de muncă în România, pe baza modelului german, sub deviza „Noi ne ocupăm!”. Pe lângă faptul că sprijină zilnic, fiecare dintre cei 2.500 de angajați, susțin multe proiecte sociale în Germania și România

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Max-Planck-Str. 4, Wunstorf

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close