Team First Software & Consulting

check_circle Companie verificată
1

Team First Software & Consulting

check_circle Companie verificată
1

Despre

Noi suntem, asa cum ne spune si numele Team First Software - o echipa.

O echipa formata din specialisti care sunt in primul rand oameni, oameni care si-au propus si au reusit sa construiasca solutii ERP intuive, proactive si usor de folosit.

Daca vrei sa faci parte dintr-o echipa de profesionisti dedicati, daca ai capacitatea de a inova, daca vezi solutii acolo unde majoritatea descopera noi piedici, daca iti doresti cu adevarat ca aportul tau sa faca diferenta, aplica pentru un post in cadrul companiei noastre. Dinamica pietelor cu care interactionam, cerintele specifice ale fiecarui proiect in parte ofera perspectiva unui job antrenant, care solicita, in permanenta, atentia, inventivitatea si inovatia de care poti da dovada. 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Turnu Magurele 270D, Cavar Center, Corp A,Et. 1, Sector 4, Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close