SYSTEC AGRIPACK SRL

check_circle Companie verificată
2

SYSTEC AGRIPACK SRL

check_circle Companie verificată
2

Despre

Compania noastra comercializeaza:

- utilaje si echipamente pentru conditionarea legumelor si fructelor in stare proaspata (spalare, periere, uscare, sortare, cantarire, ambalare, etichetare)

- consumabile pentru ambalat legume-fructe in stare proaspata - saci Raschel pe bobina, plasa tubulara tesuta, film pentru pachete Girsac/Girplus/Ultrabag, film flowpack, film termocontractibil, etichete autoadezive, etichete wineglass, casolete si tavite

Totodata compania asigura instalarea, intretinerea in perioada de garantie si postgarantie pentru utilajele comercializate, proiectarea fluxurilor tehnologice in interiorul depozitelor, instructaj pentru personalul care deserveste utilajele, consultanta pentru accesarea fondurilor europene, solutii la cheie pentru intregul flux tehnologic, inclusiv depozitare.

Avem instalate utilaje in mare parte din tara si in jurul Bucurestiului.

 

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

STR VLAICU VODA NR 30, BL V100, AP 66, SECT 3, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close