Superfresco S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SuperFresco reprezinta in România, cele mai mari si renumite branduri de produse alimentare, produse aflate in pozitia de lider, in toate pietele de consum, HO.RE.CA si retelele de hypermarket,supermarket europene.

Compania noastra o fost creata dintr-o pasiune pentru produsele traditionale autentice. Am selectat cu grija o mare varietate de produse grecesti bazate pe cele mai bune ingrediente naturale,de la mama natura la masa ta. Aceste produse acopera o gama larga de categorii, cu o experienta unica de gusturi satisfacatoare.

Oferim segmentului de gastronomie produse de calitate, alimentare, la prețuri accesibile.

Suntem permanent inclinati catre nevoile clientilor si cautam sa oferim cele mai bune produse de calitate si solutii pentru activitatea lor.

SuperFresco va ofera o gama de produse, de inalta calitate, pregatite special pentru locatii HORECA,sub supravegherea si consilierea specilistilor in alimentatie.

Produsele noastre sunt:

- la preturi accesibile;

- de inalta calitate;

- disponibile intr-o gama larga de arome;

- din branduri de produse alimentare straine, dar si Romanesti.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.