Noblesse Group International

check_circle Companie verificată
35

Noblesse Group International

check_circle Companie verificată
35

Despre

Noblesse Group International este o companie multibrand din care fac parte  urmatoarele branduri: Noblesse Interiors, studio-ul inSIGN, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace, Noblesse Academy si Fusion Arts.

“Add value to your lifestyle” este motto-ul care defineste si leaga toate brandurile ce apartin companiei Noblesse Group International, ce activeaza in domeniul industriilor creative si culturale, oferind produse si servicii care sa aduca plus valoare stilului de viata.

Sediul companiei este Palatul Noblesse, o adevarata bijuterie arhitecturala si culturala a Bucurestiului, acoperind 135 de ani de existenta reprezentativa. Dupa un proces complex de consolidare, restaurare a elementelor originale, amenajare interioara si exterioara, cladirea devine, incepand cu 2015, ceea ce este astazi: unul dintre cele mai importante centre de cultura, lifestyle si design din Europa.

 

Pentru mai multe informatii, puteti viziona site-urile noastre: www.noblesseinteriors.ro, www.studioinsign.ro, www.palatulnoblesse.ro, www.noblesseacademy.ro si www.fusionarts.ro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close