Stomalux

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
Experiență de peste 20 de ani

Prima clinică Stomalux, purtând inițial denumirea de Stoma, a fost înființată în anul 1996, în zona Hala Centrală, Iași. Având o echipă formată din medici stomatologi cu o experiență de peste 20 de ani, clinica stomatologică s-a dezvoltat rapid.

Incepând cu anul 2008, clinica și-a extins activitatea, printr-o nouă clinică stomatologică, dotată cu aparatură modernă, în Podul de Piatră (Iași). Denumirea a fost schimbată în Stomalux, pentru a reflecta mai bine abordarea clinicii asupra tratamentelor dentare - tehnologii moderne pentru un zâmbet strălucitor!

Clinica stomatologică Stomalux oferă toate tipurile de tratamente dentare, începând de la o obturație simplă și terminând cu implantologia, lucrările protetice din porțelan și chiar tehnologii inovative: lucrări din oxid de zirconiu (material elitist în realizarea coroanelor dentare).

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.