STERISYSTEMS SRL

104

STERISYSTEMS SRL

104

Despre

Firma are o indelungata experienta in distributia de aparatura medicala si este specializata in domeniul controlului infectiei, a distributiei aparaturii medicale si accessoriilor necesare sterilizarii, spalarii, dezinfectiei, inclusiv documentarii acestor procese.

Sterisystems este distribuitorul autorizat al firmei GETINGE - Suedia, cel mai mare producator mondial de sterilizatoare si a firmei Johnson &Johnson ASP, primul si cel mai mare producator mondial de sterilizatoare cu plasma.

Oferim solutii integrate, "la cheie",  distribuind deasemenea echipamentele - produsele altor importante firme: HUPFER - Germania, MESALAB - USA, VP - Germania, AMB - Belgia, BANDELIN - Germania.

SERVICE-ul este asigurat de un department specializat, in care ingineri cu multi ani de experienta si cursuri in Suedia, asigura cu operativitate asistenta tehnica de excelenta calitate.

Firma are sediul central in Bucuresti si filiale in Cluj, Targu Mures, Iasi, Timisoara, Braila si in curand, in Craiova.

STERISYSTEMS este membra a "RAFI Group", alaturi de firma RAFI INTERNATIONAL, firma specializata in distributia de instrumentar chirurgical si echipamente pentru blocul operator.

Rafi International este distribuitoare a firmelor germane MAQUET (cel mai mare producator mondial de mese de operatie, lampi de operatie), MEDICON si GEISTER (instrumentar)..

STERISYSTEMS si Rafi International sunt certificate ISO 9001:2008, ISO 13485:2012, ISO4001:2004, BS OHSAS 18001:2007;

Firma are ca obiectiv permanent mentinere unui mediu placut - performant-profesional de lucru.

Ne propunem sa fim cea mai importanta firma de distributie echipamente - solutii complete de sterilizare din Romania si avem toate conditiile de realizare a acestui obiectiv.

Detalii: rog vizitati  www.rafi.ro

 

Joburi

Contact

B-dul Unirii nr.59, bl.F2, sc.2, et.6, apt.52, sector 3,, Bucuresti