StarShinerS

STARSHINERS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

StarShinerS este cel mai vizionat si apreciat site de vestimentatie feminina Made in Romania. Bazele StarShinerS au fost puse in anul 2007, de catre sotii Munteanu care nu s-ar fi gandit niciodata ca din simplu importator de haine din Germania sa devina rapid unul din cei mai mari retaileri din ecomemerce-ul de fashion din tara noastra. In anul 2008, au inceput activitatea in online devenind rapid un brand recunoscut de catre toate femeile din Romania. StarShinerS se află în Top 50 cele mai vizitate site-uri de Shopping din România și în Top 5 cele mai vizitate site-uri din categoria Shopping - Clothing.

 

Conceptul StarShinerS este de a oferi clientilor nostri cele mai actuale articole vestimentare, de calitate superioara, la cel mai accesibil pret si in cel mai scurt timp posibil, concept unic in Romania.
Am reusit sa atragem de partea noastra zeci de mii de cliente, iar datorita acestora, StarShinerS nu este doar un simplu magazin online, ci un stil de viata al doamnelor care isi doresc sa se afirme si sa se impuna prin tinute fermecatoare.

 

La StarShinerS oferim Servicii Premium atat in Romania cat si in toate tarile din Uniunea Europeana. Compania urmareste constant sa vina in intampinarea clientilor cu cele mai bune servicii si isi respecta promisiunea facuta inca de la inceput: sa lanseze cate o colectie noua in fiecare vineri de la ora 12:00

 

Echipa StarShinerS este una profesionista, care tine mereu cont de parerile si cerintele clientilor, iar articolele vestimentare pe care le oferim sunt intotdeauna cele mai spectaculoase si actuale tendinte din lumea modei.

 

StarShinerS a fost, este si va fi intr-o continua dezvoltare! Punctele noastre forte sunt calitatea articolelor, profesionalismul in relatiile cu publicul, rapiditatea livrarilor si seriozitate maxima.
StarShinerS iti ofera ultimele inovatii din lumea modei, o gama larga de articole vestimentare deosebite cu ajutorul carora vei iesi in evidenta si vei avea un look spectaculos!

 

Te asteptam sa descoperi lumea fascinanta a modei cu StarShinerS!

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.