S&T Romania

check_circle Companie verificată

S&T Romania

check_circle Companie verificată

Despre

S&T Romania este unul dintre principalii furnizori de soluții și servicii IT de pe piaţa locală.

În cei peste 20 ani de activitate locală, S&T s-a implicat constant în dezvoltarea infrastructurii informaţionale din România. Compania oferă soluţii informatice adaptate necesităţilor clienţilor, bazate pe un portofoliu bogat de aplicaţii software, infrastructură hardware şi de comunicaţii, precum şi o gamă completă de servicii de consultanţă, proiectare, implementare de soluţii IT complexe, management de proiect, servicii de suport tehnic şi mentenanţă pe bază de SLA.

Compania se adresează în special clienţilor din firmele medii și mari din domeniile producţiei industriale, telecomunicaţiilor, administraţie publică şi comerţ, precum şi furnizorilor de servicii financiare și companiilor de utilităţi.

Echipa S&T se remarcă printr-o înaltă calificare, ce îmbină instruirea cu experienţa practică și cunostinţele aprofundate, atât tehnice cât și de business. Unul dintre atuurile noastre îI reprezintă înţelegerea profundă a complexităţii pe care o presupun designul și livrarea unor proiecte IT eficiente.

S&T Romania este conştientă de faptul că singura cale spre progres este calitatea. De aceea acordăm o atenţie deosebită calităţii, depăşind solicitările clienţilor prin oferta noastră bazată pe produse de calitate superioară, achiziţionate de la producători IT de renume, precum și prin serviciile profesionale asigurate.

Principalul element ce stă la baza abilităţii S&T Romania de a oferi cele mai potrivite soluţii și servicii IT este sistemul de management al calităţii implementat în cadrul companiei.

S&T România este membră a S&T AG, unul dintre cei mai importanti furnizori de consultanţă IT, outsourcing, integrare de sistem, soluţii şi servicii IT pentru clienţii din Europa Centrală şi de Est.

Joburi

Contact

b-dul nicolae titulescu, nr.4-8, et 6, tronson est, bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close