Spectrum Power Sales S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

 Spectrum Power Sales este o companie nou intrată în familia Vodafone, însă obiectivul nostru este să ajungem în Top 3 Parteneri Business în cel mai scurt timp, împreună cu oamenii potriviți în echipa noastră.

Alături de echipa Vodafone dorim să construim o cultură organizațională în cadrul căruia fiecare să fie liber să-și exprime părerile într-un mediu dinamic și provocator, tocmai pentru a putea oferi clienților noștri cel mai bun portofoliu de produse și servicii de pe piața telecomunicațiilor din România. La nivel global, Vodafone este cea mai importantă companie de telecomunicații, fiind un brand pe care milioane de oameni din orice colț al globului îl aleg fiecare zi pentru a comunica, a trimite mesaje sau a se conecta la serviciile de date într-un mod rapid și eficient.

​Daca îți dorești să intri în această călătorie alături de noi așteptăm CV-ul tau la adresa de e-mail office@spectrum-sales.ro  sau aplicând la job direct pe platforma eJobs.

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.