SPE DIGITAL WIZARD S.R.L.

check_circle Companie verificată

SPE DIGITAL WIZARD S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

SPE Digital Wizard SRL este o companie specializata in furnizarea de "servicii de business controlling" pentru clienti mici si foarte mici - entitati economice simple.

Serviciile de business controlling, in general, sunt servicii suport in administrarea afacerii clientului, fie el societate comerciala, persoana fizica autorizata sau persoana fizica cu venituri independente.
Prestatiile SPE Digital Wizard SRL sunt prestatii de tipul serviciilor electronice furnizate printr-o platforma digitala, care valorifica potentialul inteligentei artificiale in controlul operatiunilor unei afaceri, cu beneficii semnificative in cresterea predictibilitatii si valorii veniturilor lunare, controlul consumului de resurse si controlul riscurilor, inclusiv a riscurilor fiscale.
SPE Digital Wizard trece pe pilot automat administrarea unei afaceri mici, adica, intr-o formulare sintetica, prestarea serviciilor electronice de "suport administrare afacere" poate fi usor comparata cu o externalizare a administrarii afacerii catre un prestator digital, echivalentul unui "pilot automat" al afacerii.

Desi raportata la data infiintarii, SPE Digital Wizard poate fi caracterizata drept start-up, experienta in administrarea afacerilor de aproximativ 20 ani a fondatorului este resursa esentiala de competente avansate in controlul operatiunilor, incorporata in serviciile furnizate de companie.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Calea Plevnei, 222, Mansarda, Camera 1, Sect 6, București

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close