de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

SOTER S.R.L

check_circle Companie verificată
79

SOTER S.R.L

check_circle Companie verificată
79

Despre

Soter & Partners a sărbătorit anul trecut 25 de ani de existență. Compania a fost constituită inițial în 1993 ca prestator de servicii de contabilitate și salarizare. De-a lungul timpului și-a extins aria de servicii, oferind în prezent o gamă largă de servicii printre care servicii de audit, consultanță fiscală și servicii referitoare la imigrare și consultanță fiscală pentru expatriați. 
Pentru mai multe informații despre companie vizitați www.soter.ro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

MENDELEEV 28-30 SECTOR 1, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close