SOLARTIUM GROUP

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Compania noastra a fost fondata in anul 2007 de un grup de profesionisti cu experienta, devenind in scurt timp un jucator important in domeniul farmaceutic. Este parte a grupul farmaceutic MEDITRINA, listat in anul 2021 la bursa din Cipru, cu o prezenta importanta in Europa Centrala si Sud-Est si reprezentante in Grecia, Cipru, Romania, Bulgaria si Republica Moldova.

Datorita multiplelor parteneriate cu centre de cercetare din Europa, am facilitat accesul medicilor si pacientilor din Romania la molecule noi, sustinute de numeroase dovezi stiintifice, in masura sa raspunda unor criterii stricte de eficienta si siguranta. In acest mod contribuim în mod constant la îmbunătățirea calității vieții pacienților din România in arii terapeutice precum dermatologie, ginecologie, urologie si nefrologie.

 

 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.