Solar Self Energy S.R.L.

check_circle Companie verificată

Solar Self Energy S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Energie inteligentă • Panouri fotovoltaice • Pompe de căldură

Self Energy își propune să aducă și în România ultimele tehnologii din domeniul energiei inteligente.

Colaborăm cu firme de top și suntem la curent cu ultimele inovații. Astfel vrem să te ajutăm să obții energia electrică într-un mod inteligent, modern, eficient și sustenabil, dar în același timp să și economisești lunar!

Am pregătit o gamă variată de oferte de la producători recunoscuți la nivel mondial, lideri de piață în producția de module fotovoltaice și echipamente auxiliare. De asemenea avem pentru tine pompe de căldură scandinave de cea mai bună calitate, testate în climatul nordic pentru performanțe în cele mai grele condiții.

În calitate de furnizor specializat în domeniul energiei inteligente, suntem legătura dintre producătorii de componente fotovoltaice și partenerii noștri, atât utilizatori direcți cât și instalatori. Oferim produse de înaltă calitate și o gamă diversificată de sisteme inteligente concentrându-ne constant pe nevoile clienților noștri.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Dacia, 4, Ap:3, Parter, Cluj-napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close