SOFT COLLECTION MANAGEMENT S.R.L.

check_circle Companie verificată

SOFT COLLECTION MANAGEMENT S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Compania Soft Collection Management SRL activeaza pe segmentul de recuperare/colectare debite si creante, exclusiv prin mijloace legale. Suntem o echipa tanara, cu o bogata experienta in acest domeniu, formata din oameni cu etica profesionala si pregatiti sa ofere clientilor sai servicii moderne pentru problemele juridice intampinate. Soft Collection Management a reunit o echipa de profesionisti care sunt mereu gata sa ofere clientilor sai servicii excelente, atat in Romania cat si in afara granitelor. Noi intelegem nevoile clientilor nostri si am dezvoltat un sistem eficient de abordare a cazurilor clientilor, ca urmare a indelungatei noastre experiente. Echipa Soft Collection Management va poate oferi servicii de colectare/recuperare, asistenta in procesul de executare silita a partenerilor, asistenta in cadrul procedurilor de insolventa a societatilor debitoare, verificarea partenerilor sau a viitorilor parteneri de afaceri.

http://softcollection.ro

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str Ernest Juvara, nr 18, etaj 4, sector 6, București

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close