Sodexo

Sodexo Pass Romania, Solutii pentru Motivare

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Sodexo este lider mondial in Solutii pentru Calitatea Vietii de Zi cu Zi, al 20-lea angajator mondial. Creaza, implementeaza si administreaza o gama variata de solutii pentru imbunatatirea calitatii vietii si reprezinta partenerul strategic al companiilor si organizatiilor. Serviciile Sodexo ajuta clientii-companii sa isi motiveze angajatii si partenerii si sa creasca performantele acestora. In 2016, Sodexo a primit pentru al 6-lea an la rand distinctia de “World’s Most Admired Companies” oferita de publicatia Fortune.

 

Compania Sodexo a fost infiintata de catre Pierre Bellon in 1966 cu credinta ca: o buna Calitate a Vietii contribuie la progresul indivizilor si la performanta organizatiilor. In fiecare zi, cei 420.000 de angajati lucreaza din greu pentru a imbunatati calitatea vietii celor 385.000 de clienti si 50 de milioane de beneficiari din cele 80 de tari in care Grupul opereaza cu diviziile Solutii pentru Motivare si Solutii pentru Servicii la Sediu.

 

Inca din 1998, prin activitatea Benefits & Rewards Services, Sodexo Romania ofera solutii cuprinzatoare pentru Motivare:
- Beneficii pentru Angajati (tichete de masa Gusto Pass, tichete de masa Restaurant Pass, tichete de cadou Cadou Pass, tichete de cresa Primul Pass, tichete de vacanta Turist Pass)
- Programe de Incentivare si Recunoastere (instrumente practice si eficiente pentru a-ti atinge obiectivele: tichetele de incentivare si recunoastere Smart Pass si programele de incentivare si recunoastere IncentiWise)
- Beneficii Publice (metode sigure de a sustine diverse actiuni intr-o maniera simpla si transparenta, promovand totodata satisfactia beneficiarilor).
Incepand din 2010 oferim si pe piata din Romania Solutii pentru Servicii la Sediu. Putem furniza companiilor si institutiilor Solutii pentru:
- Catering,
- Mentenanta cladirilor,
- Servicii de curatenie, precum si alte solutii menite sa imbunatateasca Calitatea Vietii de Zi cu Zi.

 

In prezent, echipa Sodexo este una dedicata, pasionata si unita, ce numara astazi 180 de angajati si continua sa creasca. Daca esti in cautarea unei cariere pline de satisfactii si diferita, iti doresti sa iti largesti posibilitatile si sa desfasori o activitate cu un impact pozitiv asupra calitatii vietii, te asteptam sa te alaturi Sodexo.