SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI -COSMA SI ASOCIATII

check_circle Companie verificată
5

SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI -COSMA SI ASOCIATII

check_circle Companie verificată
5

Despre

Cosma & Associates este o societate de avocati pasionati de conceperea unor solutii inovatoare pentru clientii pe care ii reprezinta. Nivelul de pregatire profesionala al avocatilor ce-si desfasoara activitatea in cadrul Cosma & Asociatii este unul ridicat. Oferim consultanta si reprezentare societatilor comerciale romane si straine. Activitatea noastra se adreseaza si sectorului public. Serviciile noastre raspund celor care au ca obiectiv sa obtina analiza legala si solutii juridice de exceptie, fie ca este vorba de raporturi de drept comercial, fiscal, dreptul muncii sau alte ramuri de drept.
Pretuim increderea clientilor nostri si suntem intrutotul dedicati pastrarii confidentialitatii informatiilor pe care le-am aflat din pozitia noastra profesionala, chiar si dupa finalizarea contractului de asistenta juridica.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

B-dul Primaverii nr 57, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close