Silver Decor

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Silver Decor reprezinta de 15 ani in Romania branduri de renume mondial in domeniul amenajarilor interioare printre care se regasesc:

ORAC DECOR – profile decorative
ARTE INTERNATIONAL – tapet de lux
OMEXCO – tapet de lux

Silver Decor prezinta solutii complete pentru amenajari interioare si exterioare pentru resedinte private cat si pentru spatii publice – hoteluri, restaurante, cluburi, cafenele.

Cu o experienta de peste 15 ani in acest domeniu am selectat sa reprezentam in Romania liderii mondiali in materie de tapet, profile decorative, decoratiuni interioare si lustre de cristal. Specialistii Silver Decor va stau la dispozitie pentru a alege intre diverse texturi, materiale si culori pentru a da personalitate si rafinament casei dumneavoastra. Reteaua de parteneri Silver Decor la nivel national este in continua dezvoltare pentru a facilita accesul arhitectilor cat si a clientilor. Punem la dispozitie informatii, mostre, cataloage si colaboram cu peste 400 de arhitecti.

Media