SIGMA DESIGN PROIECT S.R.L.

check_circle Companie verificată

SIGMA DESIGN PROIECT S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

Firma SIGMA DESIGN PROIECT a fost infiintata in anul 2006 ca o societate cu raspundere limitata, avand ca domeniu principal de activitate proiectare de rezistenta si executie de lucrari in domeniul constructiilor civile, industriale si agricole, oferind in prezent servicii complete de arhitectura, inginerie structurala, sanitara, instalatii electrice, retele apa si canal, expertiza pentru cladiri existente cat si servicii de consultanta tehica legata de acestea.
Echipa este formata din persoane competente avand studii superioare de specialitate si este compusa din ingineri structuristi, arhitecti si ingineri instalatori.

Servicii:
Elaborarea de proiecte complexe pentru constructii noi civile, industriale si agricole. Proiectele vor fi verificate de verificatori atestati pentru domeniile respective.
Elaborarea de proiecte de consolidare, modificare, modernizare pentru constructii existente, pe baza unor expertize elaborate de experti atestati. Proiectele vor fi verificate de verificatori atestati pentru domeniile respective si insusite de experti atestati.
Lucrari de executie constructii civile.
Management de proiect si dirigentie de santier.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Sos. Berceni nr. 13, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close