Siemens

check_circle Companie verificată
36

Siemens

check_circle Companie verificată
36

Despre

La Siemens  actionam responsabil, excelent si inovator! Suntem orientati spre clienti si demonstram respect, concentrare, initiativa si executie.

Suntem una dintre cele mai importante companii de tehnologie din Romania cu o prezenta de 115 ani pe piata locala. Cu Siemens am adus o contributie importanta la modernizarea sistemelor de transport si a sectorului energetic, la eficienta proceselor industriale si a furnizat echipamente medicale de ultima ora pentru spitale.

Situat in Brasov, Cluj-Napoca si Bucuresti, activitatea de cercetare si dezvoltare Siemens este reprezentata in Romania de echipele Siemens Advanta Development si Siemens Technology. Oamenii de stiinta, inginerii si dezvoltatorii de software sprijina Siemens in indeplinirea cerintelor de digitalizare. Furnizam servicii de dezvoltare a produselor pentru hardware, software si inginerie, in domeniul energiei, industriei, e-mobilitatii si infrastructurii inteligente. De asemenea, suntem experti in servicii si solutii IT, unde aplicatiile web, mobile si SAP sunt dezvoltate si testate de inginerii nostri.

Echipele noastre de cercetare si dezvoltare sunt active in domeniile proiectarii electronice, analizei afacerilor, securitatii cibernetice si sistemelor incorporate. Productia este reprezentata in Romania de fabricile situate in Sibiu si Buzias. Acestea genereaza solutii inovatoare in proiectarea si fabricarea de echipamente electronice pentru electronice de putere industriale si unitati de control pentru dispozitive casnice, servicii de asistenta in limitele competentelor sale: dezvoltarea produselor (PLM), logistica si productia (SCM).

 

Incepeti-va calatoria si faceti parte din echipa noastra! #PeopleAtSiemens www.siemens.ro/cariere

Joburi

Contact

Bd Preciziei, nr 24, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close