Shemtov Consulting S.R.L.

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Îți dorești și tu să lucrezi la nivel internațional? Intermann este aici să te ajute! Platforma Intermann îți oferă ocazia de a îți alege un loc de muncă în Franța, conform cu ultimele standarde europene. Astfel, te vei bucura de condiții de lucru excelente. Pe lângă toate acestea, echipa noastră te va sprijini pe tot parcursul procesului de selecție. Astfel, ne asigurăm că obții cel mai bun job pentru tine. De ce să alegi Intermann?●       Experiență vastă în domeniul Resurselor Umane●       Colaborări cu sute de firme din Franța●       Asistenți juridici care te vor ajuta să obții un contract legal și echitabil●       Comisioane inexistente●       Salarii la nivelul celor din occident Dacă încă nu ești hotărât, te invităm să iei legătura cu unul dintre reprezentanții noștri. Acesta îți va explica tot ce trebuie să știi înainte să îți alegi un job în Franța, desigur, gratuit.

Media

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.