SERGIANA PRODIMPEX

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

SERGIANA... PESTE 25 DE ANI CU BUNĂTĂȚURI DIN ARDEAL !Identitatea produselor Sergiana Poiana Mărului este definită de atribute precum: carnea proaspătă, fragedă și rețetele tradiționale din Țara Bârsei.Primele produse realizate în carmangeria proprie, purtând eticheta „Sergiana Poiana Mărului”,  au apărut în 1994 și s-au bucurat de un real succes la fel ca și astăzi. Complexul Zootehnic Europig din Șercaia include, între altele, ferma de porci cu calități genetice superioare reprezentând principala materie primă pentru unitățile Sergiana. În ferma proprie de la Șercaia cresc rasele de vite Black Angus și Bălțata Românească, hrănite în pășunile noastre. Cele 10 restaurante: Sergiana Centrul Vechi, Sergiana Coresi, Sergiana AFI, Casa Tudor, Ceasu’ Rău, Sub Cetate – Râșnov, Stâna Turistică – Poiana Brașov,  restaurantul La Mama Leti,  Nec’s, Tassi au ca numitor comun, gustul Sergiana, amprenta calității.PRĂVĂLIILE, cu un  aer ușor arhaic, reprezintă una dintre cărțile de vizită importante pentru Sergiana. Cele peste 58 de prăvălii sunt răspândite în țară și în supermarketurile/ hipermarketurile: Kaufland, Carrefour, Cora, Mega Image, Profi, Auchan. Rețeaua de distribuție Sergiana acoperă și județele în care nu suntem încă prezenți.Începând din toamna anului 2020, oferta „Bunătățurilor din Ardeal” a fost completată de KronBurger,  regele burgerilor de la poalele Tămpei.  Burgerii, preparați din carne de vită Angus, după rețetele originale ale șefului bucătar, respectă sloganul: „eat better & feel better”.  În completarea distincțiilor primite de-a lungul anilor, premiile Progresiv Awards 2020 pentru „Best Independent Retailer – Transilvania” acordat Prăvăliilor Sergiana Poiana Mărului și „Best Verticaly Integrated Business” acordat Grupului Sergiana,  confirmă valorile noastre: TRADITIE, CALITATE, FAMILIE, INCREDERE, ECHITATE.                                                                                                         

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.