SEDONA

SEDONA ALM SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Sedona este unul dintre cei mai de incredere furnizori de sisteme POS din Romania, ce a intrat pe piata in anul 2002 cu o noua abordare in domeniul caselor de marcat.

Clientii Sedona, comerciantii cu amanuntul mici si mijlocii si restaurantele, beneficiaza de cel mai bun serviciu pentru clienti, consultare telefonica sau la sediul clientilor, instruire a produselor, fiscalizare cu intocmirea dosarelor necesare, returnare produse in termen de 30 de zile, si multe altele.

Prin intermediul parteneriatelor stabilite cu prestigiosi furnizori externi de echipamente POS ( Aures Technology – Franta, Zebra Technologies – S.U.A., Birch Technology – Taiwan, Pro Intellect Technology – Germania, Ergonomic Solutions - Danemarca s.a ), portofoliul nostru de produe a fost extins treptat si cuprinde case de marcat, software POS, scanare coduri de bare, cantare, consumabile si altele. Incepand cu anul 2010, ne-am lansat propriul software POS si aplicatii mobile special dezvoltate intern pentru retail si restaurante.

Cu ajutorul echipei de specialisti – programatori si consultanti creativi si prin introducerea caracteristicilor inovatoare care fac programele Sedona unice, utile si usor de utilizat, am dezvoltat rapid cote de piata semnificative, fiind alegerea a mii de antreprenori din Romania. Continuam sa ne extindem portofoliul de solutii pentru comerciantii cu amanuntul si ne propunem sa ramanem cel mai prietenos furnizor de solutii POS si sa contribuim la modernizarea constanta a retail-ului romanesc.

Valorile Sedona sunt:

1. Ingrijire pentru clienti si angajati

2. Calitatea produselor si serviciilor

3. Ingrijirea mediului.

La Sedona intelegem faptul ca fiecare client are posibilitatea de a-si alege furnizorul si ne dorim sa fim partenerul de incredere pentru clientii nostri oferindu-le produse si servicii de cea mai buna calitate, la un pret corect. Angajatii nostri lucreaza intr-un mediu sigur si placut, un cadru de lucru care poate sustine interesulpentru job si munca eficienta in echipa. Sustinem dedicarea pentru munca, dar si pentru familie, si ne dorim ca angajatii sa gaseasca echilibrul in relatia dintre cele doua.

Pentru mai multe detalii despre noi vă rugăm să vizitați www.AparaturaFiscala.ro sau www.Facebook.com/CaseDeMarcat.

Media
Sediu Sedona
Sedona showroom
Sedona Point of Sales
Sedona support team
We're doing our part for a better world
Patio for breaks and relaxation
Sedona sales team
Without a healthy planet everything is futile