Schindler

check_circle Companie verificată
11

Schindler

check_circle Companie verificată
11

Despre

Grupul Schindler reprezintă o companie elvețiană, un important furnizor mondial de ascensoare, scări rulante și servicii conexe care și-a început activitatea in anul 1874. De-a lungul carierei sale, Schindler a modelat industria, a definit cele mai bune practici ca furnizor de mobilitate și ca angajator și a prosperat într-un mediu global extrem de competitiv. În cei peste 140 de ani de istorie, Schindler a crescut de la un producător local de utilaje la o afacere globală cu ascensoare și scări rulante. Schindler produce, instalează, oferă servicii și modernizează ascensoare, scări şi trotuarele rulante pentru aproape toate tipurile de cerințe din întreaga lume. Produsele Schindler pot fi găsite în multe clădiri cunoscute din întreaga lume, inclusiv clădiri de birouri, aeroporturi, centre comerciale / unități de vânzare cu amănuntul și clădiri de specialitate.

Compania este specializată în tehnologii de ultima generație, precum și în produsele tehnologice mecanice și cu microprocesor proiectate și testate riguros pentru siguranță, confort, eficiență și fiabilitate. Soluţiile de mobilitate Schindler transportă un miliard de persoane în fiecare zi în întreaga lume. Inspirat de viziunea de a fi cel mai bun furnizor de servicii din industrie pentru clienții săi, Schindler continuă să dezvolte soluții de mobilitate extrem de inovatoare și ușor de utilizat și să le livreze pe piața mondială.

Infiinţată in anul 1999, Schindler România S.R.L este o companie afiliată a grupului elvetian, fiind unica responsabilă pentru distribuirea, instalarea şi întreţinerea tuturor produselor Schindler (ascensoare şi scări rulante) în România. susţine dezvoltarea urbană durabilă, prin soluţii de transport pe verticală sigure, fiabile şi ecologice, fiind prima companie din România care a instalat noua generaţie de ascensoare cu viteza nominală de 4 m/s şi controlul traficului.

Cum succesul nu vine singur niciodată si nici fără muncă, in spatele companiei sunt peste 60 000 de angajaţi profesionisti si pasionati, din peste 100 de ţări. Avem grijă de angajații noștri , ii compensam, ii instruim si le oferim un echilibru între viață și profesie.

Te așteptăm să ne cunoaștem!

Joburi

Contact

Str. Preciziei nr. 6R, sector 6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close