de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

SC ROPHARMA SA BRASOV Sucursala Tg Mures

check_circle Companie verificată
29

SC ROPHARMA SA BRASOV Sucursala Tg Mures

check_circle Companie verificată
29

Despre

Compania s-a impus in randul firmelor de specialitate din domeniul farmaceutic, prin livrarea de produse si servicii de cea mai buna calitate, garantate de un personal calificat.
Istoricul si traditia firmei, resursele sale, orientarea catre calitate si satisfacerea nevoilor clientilor, vor constitui un sprijin in afirmarea talentului dvs.
Oferim un loc de munca dinamic, provocator si sprijinul necesar pentru a putea obtine impreuna rezultate foarte bune.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

str. Livezeni nr.8, Tg Mures

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close