WOOD CLASS DESIGN SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Wood Class Design, produce si distribuie la nivel National plinta din MDF cu decor folio premium (PVC) si finish foil (hartie tratata).

Dispunem de unitati de productie si prelucrare profile din aluminiu, profile din mdf, si usi celulare.

Wood Class importa si distribuie, la nivel National, plinta si profile din PVC, profile din aluminiu, pardoseli laminate si stratificate, usi de interior si alte elemente pentru amenajari interioare.

Produsele distribuite de Wood Class sunt apreciate de marii retaileri cat si de magazinele zonale.

Anul 2011

Este infiintata compania Wood Class Design, avand ca activitate principala infolierea profilelor de trecere din aluminiu si distributia lor catre magazinele specializate.

Anul 2014
Wood Class se lanseaza in piata profilelor din PVC, fiind unic importator si distribuitor in Romania, pentru compania Ideal.

Anul 2017
Wood Class pune in functiune linia de productie pentru plinta din MDF cu decor folio premium si finish foil. La aplicarea decorului pe profil se utilizeaza adezivul “hot melt”, cel mai bun material pentru lipirea foliilor.

Anul 2021
Wood Class demareaza constructia a 6 hale de productie si depozitare, asigurand astfel un flux de productie cu peste 300% mai mare, fata de cel actual, acoperind astfel cererea de profile din piata.

REALIZARI
° In ultimi doi ani am dublat cifra de afaceri a grupului
° Spatii de productie si depozitare de peste 10.000 mp
° Am creat noi locuri de munca pentru mediul rural
° Avem peste 80.000 de repere in portofoliu
° Distribuim in peste 700 magazine cat si catre mari retaileri
° Dispunem de o flota ce include 25 autovehicule transport marfa
° Peste 3.200 de colaboratori in toata tara

 

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.