SC TREND FURNITURE SRL

check_circle Companie verificată
1

SC TREND FURNITURE SRL

check_circle Companie verificată
1

Despre

Suntem o echipa dinamica si creativa, al carui obiectiv este acela  de a crea piese de mobilier inovatoare, functionale, pe deplin optimizate necesitatilor dumneavoastra. Proiectele realizate
de noi sunt complexe, cu un grad de originalitate ridicat, fiind ajustate in functie de conditiile impuse de catre fi ecare client in parte.
Munca noastra si conceptele executate sunt rezultatul a peste 17 ani de experienta pe piata HORECA si a unui proces colectiv, reunind creativitatea arhitectilor, experienta proiectantilor, inginerilor si pe cea a tamplarilor nostri. Acestea sunt viziunea si resursele care se afl a la baza promisiunii noastre catre client. Astfel, interioarele, mobilierul si accesoriile create pentru industria HORECA se situeaza de fi ecare data la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.
Echipa Trend Furniture este specializata in productia de mobilier custom made pentru industria HORECA (baruri, receptii) si in produse de serie medie si mica (canapele tapitate, banchete
modulare, placari cu lemn, mobilier camere de hotel, etc). precum si in proiecte complete. Materialele pe care le utilizam sunt lemnul natural, metalul, precum si materiale compozite (Corian®).

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Strada Braniste nr. 25 B, Loc. Gilau, Jud. Cluj, Cluj-Napoca

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close