SC THYSSENKRUPP ELEVATOR SRL

check_circle Companie verificată

SC THYSSENKRUPP ELEVATOR SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Vrei sa urci in cariera? ThyssenKrupp Elevator este unul dintre liderii mondiali in domeniul ascensoarelor, fiind prezent in peste 800 de locatii din 60 de tari avand 36.000 de angajati. Produsele cuprind lifturi de persoane si marfa, scari si trotuare rulante, scari si lifturi platforma, aviopunti pentru aeroporturi, oferind de asemenea gama completa de servicii de instalare si mentenanta. ThyssenKrupp Elevator Romania subliniaza dorinta de a se apropia de nevoile clientilor sai, acesta fiind angajamentul pe care echipa si l-a luat in scopul dezvoltarii afacerii.

Esti dinamic, motivat, entuziast, centrat pe rezultate imediate, esti un bun conducator orientat catre succesul echipei tale? Te asteptam sa faci parte din echipa noastra!

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

str. Preciziei, nr.11, et.3, sector 6, cod 062202, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close