SC SYSMEROM COM SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Mothercare & ELC


Grupul Mothercare este compus din două branduri cu răspândire pe plan internațional: Mothercare şi Early Learning Centre.


Mothercare este un retailer de specialitate de produse pentru viitoarele mame, sugari şi copii până la vârsta de 8 ani.
Mothercare a deschis primul magazin în 1961 în Surrey, Marea Britanie, iar în București, România, în 2004. Știm că a fi părinte este minunat, amuzant, frustrant, obositor, dar plin de satisfacţii de aceea la noi veţi găsi produse de cea mai bună calitate pentru tine şi micuțul tău: haine, jucării, mobilier și accesorii, lenjerie de pat, echipament de hrănire sau pentru baie. Cu o combinaţie de design exclusivist, calitate superioară şi preţuri acceptabile, Mothercare le oferă bebeluşilor cel mai bun început în viaţă.


ELC reprezintă conceptul jucăriilor educative, care favorizează dezvoltarea abilităţilor esenţiale ale micuţului tău. Toate jucăriile noastre sunt concepute astfel încât să-i incite pe copii să-şi exploreze limitele imaginaţiei şi ale creativităţii, să facă învăţatul distractiv şi să-i ajute să-şi atingă potenţialul maxim, oferindu-le un început minunat în lunga călătorie a descoperirii.
 

Joburi

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.