Mesopotamia

check_circle Companie verificată
8

Mesopotamia

check_circle Companie verificată
8

Despre

De ce sa lucrezi la Mesopotamia? Ai parte de un job stabil!
Mesopotamia este o firmă ce este într-o continuă dezvoltare și caută angajați ce doresc să se dezvolte profesional, oferindu-le un cadru de muncă atractiv. Salariu motivant si beneficii! Pe langa suma agreată la interviu, vei primi și două mese pe zi, plus bonusuri sau alte beneficii! Pregatire specializată!

Știai că la Mesopotamia nu ai neaparat nevoie de experiență anterioară? Fiecare nou angajat este pregătit pentru funcția pe care o va avea. Posibilitatea de a avansa rapid! Datorită faptului că ne extindem constant, avem mereu joburi noi pentru tine. In plus, beneficiezi de pregătire specială si posibilitatea de a avansa în cadrul companiei. Lanţul de restaurante are drept produs fanion kebabul de curcan şi viţel care atrage zilnic mii de clienţi în toată reţeaua, potrivit companiei.

Brandul Mesopotamia este recunoscut pentru mixul unic în România de carne de curcan și vițel folosit pentru prepararea produselor doner si kebab, dar și pentru pâinea și sosurile realizate în bucătăria proprie. Mesopotamia - singurul loc unde se mănâncă cel mai bun kebab cu o rețetă originală. Kebabul numarul 1 in Europa!

La Mesopotamia, pe langa kebab, se pot servi și alte preparate precum diverse sortimente de pizza sau diferite salate aromate pentru a satisface o varietate cat mai mare de gusturi. Împreuna bucurăm clienții cu mancare gustoasă la un preț accesibil si cu o servire rapidă. "Încearcă gustul curcanului rotisat" - "Gustul care nu se uită!" Investim doar în calitate și alimente sănătoase: oferim produse din carnea de curcan (nu conține colesterol), cu legume aprovizionate zilnic, cu pâine pe vatră produsă în bucătăria noastră. Toate ingredientele sunt achiziționate de la furnizori de top pentru a satisface și cei mai pretențioși clienți.

Noi, la Mesopotamia avem propriul sistem de distribuție și transport al produselor, astfel încât să oferim clienților noștri cele mai proaspete legume și preparate din carne. Hai cu noi în echipă și te vei convinge!
Aplică acum!

Joburi

Social

Contact

Str. Traian Taranu nr. 14, SUCEAVA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close