SC Schindler Romania SRL

check_circle Companie verificată
27

SC Schindler Romania SRL

check_circle Companie verificată
27

Despre

Fondat în Elveţia în anul 1874, Grupul Schindler este un important furnizor mondial de ascensoare, scări rulante și servicii conexe. Soluţiile de mobilitate Schindler transportă un miliard de persoane în fiecare zi în întreaga lume. În spatele succesului companiei sunt peste 60 000 de angajaţi din peste 100 de ţări.

Schindler produce, instalează, oferă servicii și modernizează ascensoare, scări şi trotuarele rulante pentru aproape toate tipurile de cerințe din întreaga lume. Compania este specializată în tehnologii de ultima generație, proiectate și testate riguros pentru siguranță, confort, eficiență și fiabilitate.

 

Inspirat de viziunea de a fi cel mai bun furnizor de servicii din industrie pentru clienții săi, Schindler va continua să dezvolte în viitor soluții de mobilitate extrem de inovatoare și ușor de utilizat și să le livreze pe piața mondială.

Joburi

Contact

Str. Preciziei nr. 6R, sector 6, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close