S.C. SAIZ TOUR ROMANIA, S.R.L.

S.C. SAIZ TOUR ROMANIA, S.R.L.

Despre

Firma de transport international de persoane, cu sediul central in Barcelona, avand peste 30 de ani de experienta in transport de pasageri in Spania. Flota dispune de mai mult de 50 de autocare pentru asigurarea serviciilor oferite, de la microbuze de 30 de locuri pana la duble etajate de 75 de locuri, fara sa omitem ultimele achizitii de 15 metri, cu 63 de locuri.

Firma este in expansiune in Romania pentru a comercializa liniile regulate care unesc aproape toata Romania cu centrul si sudul Spaniei. Dispunem de 50 birouri in Romania.

Dorim sa impartim acest proiect de viitor formand parte din o echipa de profesionisti.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

STRADA GARII DE NORD, 2 AP.9, BUCURESTI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close