SC ROENT UNIVERSAL SRL

1

SC ROENT UNIVERSAL SRL

1

Despre

SC ROENT UNIVERSAL SRL detine incinta Locked In Escape Room din Bucuresti. 

Jocurile reale escape room sunt jocuri interactive de societate în care participantii sunt incuiati, cu acordul lor, intr-o camera (escape room) decorata in concordanta cu o tema atent aleasa.

Echipe de 2 pana la 6 oameni trebuie sa descopere si sa foloseasca elementele din acel escape room pentru a rezolva puzzle-urile si ghicitorile existente. Scopul este de a evada din camera intr-un interval de timp cat mai scurt, dar nu in mai mult de 60 de minute.

Jocurile de tipul escape room se bazeaza pe colaborarea si comunicarea intre participanti. Acestia trebuie sa lucreze in echipa pentru a gasi obiecte ascunse, pentru a descoperi indicii, a rezolva puzzle-uri si a face corelatii intre solutiile gasite la un moment dat.

Daca vrei un job la care sa nu te plictisesti si iti place sa interactionezi cu oamenii, atunci aplica la anunturile noastre.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str Radu Voda, nr 16A, sector 4 Bucuresti, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close