SC RODBUN GRUP S.A

check_circle Companie verificată
6

SC RODBUN GRUP S.A

check_circle Companie verificată
6

Despre

Rodbun este o companie-integrator de produse și soluții în domeniul agricol, cu capital integral românesc, înființată în anul 2002. Cifra de afaceri a Rodbun depășește, la nivelul anului 2019, 100 de milioane de euro.

Rodbun este singura companie din agri-business premiată la ediția din 2019 a Galei „Made in Romania”, organizată de Bursa de Valori București (BVB) pentru cea mai dinamică dezvoltare și cele mai interesante perspective pe termen scurt și mediu.

Grupul Rodbun deține 70 de fitofarmacii, silozuri verticale cu o capacitate de depozitare de 100.000 de tone, precum și o flotă de transport formată din 65 de camioane.

Rodbun cultivă 10.000 de hectare de teren în nouă ferme situate în județele Caraș-Severin, Tulcea, Călărași, Dolj, Iași, Bacău, Prahova, Mureș și Brăila.

Rodbun înseamnă o echipă de peste 500 de oameni care, cu seriozitate și profesionalism, le oferă fermierilor români input-uri de cea mai bună calitate, parteneriate solide pentru valorificarea recoltelor, precum și soluții moderne de consultanță, sprijin profesional și finanțare.

A fi parte din echipa Rodbun înseamnă atât pasiune și implicare într-o afacere românească aflată într-o continuă dezvoltare, cât și a intra într-o adevărată familie. La Rodbun, muncim împreună, ne bucurăm și ne distrăm împreună. Suntem împreună și la bine, și la greu. Ca într-o familie.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Bd. Timisoara, nr. 26, etaj 1,, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close