S.C. Remarkt Magazine S.R.L.

check_circle Companie verificată
7

S.C. Remarkt Magazine S.R.L.

check_circle Companie verificată
7

Despre

REMARKT MAGAZINE operează pe piața de vest a României cu două magazine de tradiție în format hipermarket: remarkt,- Arad și remarkt,- Oradea. Începand cu 2018, REMARKT MAGAZINE a intrat și în zona formatelor mai mici, de proximitate, deschizând  minimarketuri în Oradea si Arad, sub denumirea REMARKT.
Echipa REMARKT MAGAZINE numară aproximativ 540 de oameni deosebit de competenți și de bine pregătiți, cele două divizii oferind posibilități de dezvoltare profesională și de pregătire în domeniul comerțului.

In birourile din Bucuresti activeaza o parte din echipa de suport back-office.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Social

Contact

Str. Moliere 12-14, Ap. 3, Sector 1, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close