S.C. RADCOM SRL

check_circle Companie verificată

S.C. RADCOM SRL

check_circle Companie verificată

Despre

Compania noastră furnizează soluţii de telecomunicaţii şi IT complete pentru guvern, transporturi şi alte industrii.

Divizia de Dezvoltare este un departament al RADCOM specializat în dezvoltarea de software pentru aplicaţii de telecomunicaţii. Pe măsură ce interesul şi nevoile au crescut în România, am concentrat dezvoltarea pe componente disponibile 24 de ore şi pe soluţii pentru operatorii de comunicaţii mobile, dar am şi adus mai aproape tehnologia telecomunicaţiilor de diferiţi utilizatori.

 

Avem o reputaţie pe deplin meritată furnizând produse care sunt de mare calitate, compacte, rapide şi uşor de utilizat. Toate produsele noastre sunt proiectate şi dezvoltate pe baza nevoilor clienţilor

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str.George Constantinescu, nr.2C, MULTIGALAXY II, sector 2, Bucuresti

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close