SC BUZZ FINANCE SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Cu un istoric bogat, de peste 12 ani in industria de Beauty, am simtit ca anul 2016 este ideal pentru a trece la urmatorul nivel. Am conturat brandul cunoscut astazi sub numele de “Atelierul de Slabit” si in scurt timp a devenit unul dintre cele mai cautate centre de estetica medicala din Bucuresti. Majoritatea pacientilor ajung la “Atelierul de Slabit” cu speranta unei schimbari, insa primesc mai mult decat atat: primesc terapii de ultima generatie, specialisti interesati de sanatatea lor, informatii si sfaturi in ceea ce priveste o alimentatie sanatoasa, si nu in ultimul rand, prietenie.
Noi credem ca orice tip de relatie are nevoie de acest lucru. Iar pentru noi, prietenia inseamna incredere, corectitudine, sinceritate si grija unuia fata de celalalt.

Media
Realitatea TV - lifting instant
Prima TV - Secrete de Stil - VelaShape
Kanal D - Stiri  - VelaShape
Kanal D - Teo Show - relaxare si revigorare cu drenajul limfatic
Realitatea TV - Stiri - epilare definitiva
Prima TV - Secrete de Stil - epilare definitiva
Prima TV - Focus - lifting instant
Antena 3 - VelaShape si relaxare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.