PRO TOBY S.R.L.

check_circle Companie verificată

PRO TOBY S.R.L.

check_circle Companie verificată

Despre

PRO TOBY SRL este o companie cu capital 100% romanesc, cu o experienta de peste 26 ani in domeniul serviciilor de proiectare, expertizare, consultanta si gestionarea infrastructurii de apă și ape uzate, pentru proiecte finanțate de Uniunea Europeană - contracte FIDIC (Roșu și Galben) etc.

Cu ajutorul personalului specializat, reusim sã oferim cea mai bunã calitate în serviciile și relațiile cu clienții si colaboratorii noștri, fiind in top 100 firme de proiectare în construcții din Romania și în primele locuri in funcție de cifra de afaceri în domeniul Infrastructurii de mediu, reusind sa realizam peste 320 de proiecte tehnice complexe; peste 120 de studii de impact și bilanțuri de mediu; peste 210 studii topografice, geotehnice si de calitate a apei; peste 160 de contracte de asistențã tehnicã și consultanțã; peste 110 contracte de cercetare aplicatã.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Soseaua Pãcurari, nr. 138, et. 2, 700521, Iasi, Romania, Iasi

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close