SC PRET FIX SRL

check_circle Companie verificată
2

SC PRET FIX SRL

check_circle Companie verificată
2

Despre

 PRET FIX, este un concept unic de magazine cu capital majoritar OLANDEZ, intrat pe piata din Romania in anul 2014 prin deschiderea primului magazin in Galati,unde se afla si sediul central.

In prezent conceptul  PRET FIX se regaseste un Iasi, Onesti si Galati dupa cum urmeaza:

Galati 1- 1 martie 2014(Str. Ada Marinescu)

Galati 2 – 12 aprilie 2014( Str.Traian nr.58)

Galati 3 – 28 iunie 2014 (Mazepa 1, Bl.BR2, scara3)

Galati 4 – 22 iulie 2015 (Str. 1 Decembrie 1918)

Galati 5 – 1 iunie 2016 (Piata Micro 39a)

Onesti 1- 29 martie 2014(Str.Marasesti nr.8)

Onesti 2 – 8 noiembrie 2014( Str. Mercur nr.2)

Iasi 2 – 26 noiembrie 2014(Str.Pacurari nr.143)

     PRET FIX numara 8 magazine si sute de mii de clienti multumiti.

Conceptul nostru este simplu, produse de calitate la preturi corecte.

Magazinele noastre sunt amplasate în locuri intens circulate şi usor accesibile pentru clientii nostri. Sunt spaţii aerisite ce te incurajează să descoperi varietatea produselor de pe raft.

Timpul pe care clientul il petrece in magazinele noastre este unul important, de aceea am creat un ambient jovial, în care navigarea şi selecţia produselor sunt facilitate de echipamente moderne, lumină şi temperaturi confortabile, şi nu în ultimul rând de asistenţi de magazin care stau la dispoziţia clientilor nostri.

Gama de produse este extrem de variata, peste 4000 de articole practice, decorative, distractive care completeaza si uneori imbunatatesc experientele clientilor nostrii.

Joburi

Mulțumim pentru vizită!

În acest moment nu avem anunțuri active pe acest site. Dacă ți-ar plăcea să lucrezi la noi în companie, adaugă-ne la favorite folosind butonul în formă de inimă de mai sus, iar noi te vom anunța când vom publica un job nou!

Contact

Str. Pescari, nr 13,Spatiul D, Galati

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close