PARKING EXPERTS SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

Suntem o companie specializata in servicii, solutii si produse pentru administrarea parcarilor si mobilitatea electrica, cu experienta atat in administrare de parcari auto si retele pentru incarcare vehicule electrice, cat si furnizarea de solutii tehnologice pentru gestiunea in conditii optime a acestora, cu maxim de siguranta si simplitate pentru soferi si de profitabilitate pentru operatori sau proprietari.

Lucram cu furnizori consacrati, deseori numarul 1 la nivel global in domeniul lor intrucat calitatea reprezinta una din valorile companiei noastre si cel mai bun instrument de management al costurilor pe termen lung.

Parking Experts e un “one-stop-shop” pentru tot ceea ce inseamna gestiunea eficienta a parcarilor si retelelor de incarcare adresate mobilitatii electrice (EV charging).

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.