Paralela 45

check_circle Companie verificată
11

Paralela 45

check_circle Companie verificată
11

Despre

Agentia Paralela 45 a fost infiintata de catre 2 prieteni, Alin Burcea si Adrian Grigorescu, in aprilie 1990, fiind una dintre primele trei agentii private din Romania. Principalele segmente de activitate acoperite de agentie sunt: OUTGOING, INCOMING, TURISM INTERN, CORPORATE, TICKETING, TRANSPORT, INVESTITII IN TURISM.

 

Astazi, Paralela 45 este cel mai reputat tour-operator din Romania, cu o retea nationala formata din 40 de agentii directe sau in franciza. De peste 25 de ani, Paralela 45 a rezistat pe piata turistica romaneasca pentru ca este un brand puternic, sustinut din spate de “brandul” Alin Burcea, omul care a contribuit la dezvoltarea turismului in Romania, fiind primul presedinte fondator ANAT (1991-1993) si secretar de stat la Ministerul Turismului (2001-2002).

 

Membra a celor mai prestigioase asociatii nationale si internationale de profil – ANAT, IATA, ASTA – Paralela 45 ofera turistilor sai servicii complexe: chartere, turism intern si corporate, evenimente, vacante de grup sau individuale, programe sociale si de seniori, croaziere, rezervari de bilete de transport (avion, autocar, tren), rezervari hoteliere, obtinerea de vize turistice, ghizi specializati, inchiriere de masini.

 

Principala activitate a agentiei Paralela 45 este realizarea de programe turistice competitive, la cel mai bun raport calitate-pret si in conditii de concurenta loiala, iar rezultatele deosebite sunt datorate experientei dobandite in decursul anilor. “Specialitatea noastra” o reprezinta cele peste 125 de circuite - culturale, istorice pentru care suntem apreciati, multe dintre acestea regasindu-se doar la noi, cu plecari din orasele Romaniei ce dispun de aeroport.

 

Echipa Paralela 45 numara peste 250 de angajati pasionati si profesionisti, 45% dintre ei cu o vechime intre 5 si 20 de ani in agentie. Paralela 45 este mandra de echipa sa si organizeaza frecvent traininguri pentru instruirea consultantilor de turism dar si a personalului din back office.

 

Daca esti pasionat de turism si iti doresti o cariera de succes in domeniu, Paralela 45 este locul ideal de a descoperi noi oportunitati si de a te dezvolta professional. Alatura-te echipei Paralela 45!

Joburi

Contact

B-dul ELISABETA 29-31 BUCURESTI, Bucuresti 010422

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close