SC OCA INOVATION DESIGN SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei

MASIMA iese in evidenta printr-o gama bogata de produse realizate in atelierele proprii cu materiale de foarte buna calitate. Toate produsele noastre sunt confectionate din piele naturala, material ce conferă amestecul perfect între formă şi funcţionalitate.

Ceea ce va oferim noi sunt produse de calitate superioara, la preturi de producator, incepand cu produse cu traditie si tinand pasul cu tehnologia si moda de astazi. Producem curele din piele pentru femei si barbati, genti, posete, serviete, portofele si multe altele. Adaugam valoare produselor noastre, oferind clientilor servicii si produse ireprosabile, prin misiunea noastra de a pozitiona clientul în centrul tuturor actiunilor noastre, fara a face compromisuri în directia satisfacerii nevoilor sale.

Media
ACCESORII SI ALTE ARTICOLE DIN PIELE NATURALA
PRODUSE DIN PIELE NATURALA

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.