SC NOVUS MEDIA SRL

Companie verificată
?

Echipa ejobs a verificat această companie. Activitatea declarată și detaliile de contact corespund informațiilor afișate aici.

Descrierea companiei
4cars - Bucurestiul in servicii auto

Revista “4cars” intrata in cel de al treilea an de aparitie si a aparut din necesitate indentificata printre posesorii de autoturisme din Bucuresti si nu numai: o revista auto care sa-i reprezinte, sa le ofere acele informatii de care au nevoie (uneori chiar si fara sa-si dea seama), care sa-i indrume spre serviciile cele mai bune in ceea ce priveste cumpararea, vanzarea, intretinerea sau repararea autoturismului.
“4cars” satisface toate aceste nevoi a publicului sau si nu numai… Inca de la primele numere revista 4cars s-a dovedit un bun partener pentru cititorii sai astfel ca solitarile publicului tinta au impins-o la o dezvoltare peste asteptarile initiale. In acest moment, “4cars” are un tiraj de peste 20.000 de exemplare lunar, difuzare controlata in peste 1000 de locatii din Bucuresti. Pentru mai multe detalii accesati pagina WEB: www.4cars.ro

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.